Ljusslinga med ljusbollar - Ljusslinga
IOIOI - sprider ljuset i mörkret

Vad är en ljusslinga?

Hos IOIOI är en ljusslinga, en dekorations belysning som du kan använda i hemmets alla rum. Naturligtvis inger ljusslingan en magisk atmosfär i många andra miljöer också. Och med lite fantasi i användningsområden kommer man långt. Ljusslingan är avsedd för inomhusbruk men en riktigt torr utomhusmiljö vid enstaka tillfällen går minst lika bra.

Varje ljusslinga har en lampkabel som du bestämmer färgen till. Du väljer mellan en transparent lampkabel eller en vit kabel. Varje kabel har en total längd på 3 meter men öglan är 1.5 meter. Dessutom finns det på varje kabel en strömbrytare monterad för smidig på och avstängning. Varje lampkabel har 20 stycken lampor som du kommer att placera ljusbollen på. Du bestämmer själv hur många eller få färger på ljusbollarna som önskas när du designar en egen ljusslinga.

ljusslinga, ljusslingor

Ljusbollarna är gjorda av färgad bomullstråd, vi på IOIOI har valt att använda extra mycket tråd för att ge dig en bättre kvalité på produkten. Tråden tvinnas ihop med en speciell teknik och limmas med ett naturvänligt lim som sedan får soltorka. Allt arbete med ljusbollarna till ljusslingan är handarbete. Därför kan minimala skillnader förekomma. Alla processer sker för hand vilket är en konst vi fascinerades av. Storleken på ljusbollarna är 7 cm i diametern. Ljusbollarna är inte särskilt flexibla och har en ganska jämn yta. De är tomma inuti för att ge dig ett vackert sken.

Placera ljusslingan eller ljusslingorna, i hallen, i en vacker vas, myshörnan, hängandes i fönstret, bara fantasin sätter gränser. Hos IOIOI kan du skapa egen ljusslinga då får du dessutom en unik inredningsdekoration att berätta för vänner och familj om. Många använder även möjligheten att ge bort en ljusslinga som blir en uppskattad och rolig present.

INFORMATION
Om oss
Köpevilkor
Betalning
Beställning
×
KUNDTJÄNST
Kontakta Oss
FAQ ×
KOMMENTARER
Betygsätt våra produkter
Vilkor för dina kommentarer
Informera oss om felaktig eller stötande kommentar
Kan jag ändra min kommentar?
×
MITT KONTO
Order historik
Mina favoriter
Nyhetsbrev ×